Powerstrips verlichten uw pijn

Powerstrips / Pijnpleisters

PowerStrips ofwel pijnpleisters zijn speciaal ontworpen om pijn te verlichten. Het verlicht pijn daar waar het lichaam nog wat extra aandacht en liefde nodig heeft.

Gebruik PowerStrips als oplossing voor uw pijnen en ongemakken, de natuurlijke elementen zoals germanium, marine fytoplakton en de rode ginseng die aanwezig zijn, zorgen voor een optimale tijdelijke verlichting van uw klachten. Deze helpen de natuurlijke warmte en energie van het lichaam te leiden daar waar het toegepast wordt. Een natuurlijke kleeflaag maakt de PowerStrips veilig voor dagellijks gebruik.

GEEF JE LICHAAM EEN BEETJE EXTRA LIEFDE

Waar doet het pijn?

PowerStrips zijn ontwikkeld door een bioloog in Korea. Ze maken gebruik van natuurlijke elementen en energieen om pijn te verlichten. Deze synergie zorgt ervoor dat warmte en energie uit het lichaam terug gereflecteerd worden aan de lichaamsdelen waarop PowerStrips worden toegepast en zorgen zo voor het pijnstillend effect.

PowerStrips zijn met moderne productiemethoden geproduceerd en combineren de voordelen van geavanceerde technologieën en oude kruidengeneesmiddelen. Dit zorgt voor een veilige, natuurlijke oplossing voor uw dagelijkse welzijn.

 

Pijnpleisters

Pijnpleisters die echt werken

PowerStrips helpen tijdelijk tegen:

  • Vermoeide, pijnlijke en stijve spieren
  • Pijnlijke gewrichten
  • Spierverrekkingen
  • Pijnlijke die samenhangen als gevolg van artritis
  • Algemene rugklachten
Powerstrips

Welke ingrediënten zitten er in de Powerstrips

De PowerStrips bevatten de volgende ingrediënten:

  1. Rode Koreaanse ginseng. In de Aziatische cultuur als een remedie zeer gewaardeerd en is door de westerse medische wetenschap veelvuldig onderzocht. Daaruit is gebleken dat ginseng verschillende positieve effecten heeft op onze gezondheid. Het bestrijdt de pijn, verbetert het immuunsysteem en de werking van de lever.
  2. Marine fytoplankton is de basis van alle voedselketens van de planeet en bevat alle voedingsstoffen in biologisch beschikbare vorm. Marine fytoplankton stimuleert het immuunsysteem en verbetert de stemming en gevoel van welzijn. Daarnaast voorziet marine fytoplankton het lichaam met alle ingrediënten die het lichaam nodig heeft om te hertellen. Het is verder ontstekingsremmend, egaliseert huidtinten en bevordert, stimuleert, versnelt het genezingsproces tegen vele ziektes en aandoeningen.
  3. Elementaire germanium is gebaseerd op infrarood die stikstofmonoxide trajecten activeert in het lichaam en brengt zuurstof naar elke cel en voert metabolische afvalstoffen uit het lichaam. Het reflecteert warmte (FIR, far infrared) en verlicht daardoor de pijn
  4. Ionisch zilver beschermt tegen infectie, door de antimicrobiële functie. Het kan meer dan 650 verschillende bacteriën doden! Voor de ontdekking van penicilline werd het als antibioticum voorgeschreven tegen infecties.

De PowerStrip is een FDA klasse 1 medisch hulpmiddel. Zie de website FDA: www.fda.gov

De PowerStrips / pijnpleisters zijn niet bedoeld voor de behandeling, genezen of voorkomen van ziekten.
Raadpleeg steeds uw huisarts bij ernstige klachten.
Gebruik geen strips op open of gesneden huid!

Helpt tegen pijn

Hoe gebruik je de Powerstrips

Hoe te gebruiken? Bekijk onderstaande video

Kopen?

Winkelprijs: € 83,64 (15 stuks)

Voorbeeld van een strip

Vragen?

 

Heeft u nog vragen over de pijnpleisters, vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ook een e-mail sturen.

Contactformulier

8 + 6 =

Dit is een demo-winkel voor testdoeleinden — bestellingen zullen niet worden uitgeleverd. Sluiten

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over onze producten

Nieuwsbrief

Je hebt je succesvol ingeschreven