Ontdek Share (Suibian fruit)

Deze pruimen zijn ideaal voor het zuiveren van de darmen

Share wordt gemaakt van groene pruimen. De groene pruim is een pruimensoort welke oorspronkelijk uit Japan en Zuid Korea komt. In China staat deze bekend als “lang leven” fruit omwille van zijn goede eigenschappen op het lichaam. Groene pruimen zijn rijk aan calcium, ijzer, natrium, mangaan en andere essentiële nutriënten, evenals verschillende organische zuren. Groene pruimen voorkomen dat de lichaamsvloeistoffen verzuren, ze zuiveren het bloed (detox), ze kuisen de maag en de darmen, ze verbeteren het verteringsproces en metabolisme, ze versterken de peristaltiek van de darmen en ze zorgen voor een betere en snellere uitscheiding van toxines en afvalstoffen.

Karakteristieken

Biologisch

Share is gemaakt van biologisch gekweekte pruimen en kruiden. Er worden geen chemische middelen of conserveringsmiddelen toegevoegd

Ontgiftend

Share stimuleert de beweging van de darmen om de stoelgang optimaal te verwijderen. Hierdoor blijven minder toxische stoffen achter in het lichaam en neem je deze niet op.

Veilig

Share is bijna 20 jaar op de markt en werd uitvoerig getest door verschillende instanties. Er zijn geen nevenverschijnselen en het is niet verslavend.

Reinigingsproces in 3 stappen

Stap 1 : schoonmaken van de darmen

1 uur na inname begint de werking van darmen en maag te versnellen. Door de toegenomen vloeistof (toxines en olie) in de darmen wordt de darminhoud zachter en komt deze los van de darmwand. Zo is uitscheiding, welke binnen 8 uur in gang treed, makkelijker. De stoelgang kan zwart en hard ruikend zijn.

Stap 2 : herstel ontgiftingsfunctie

Na ongeveer 2 weken is het overtollige vuil verwijderd uit de darmen. De darmfunctie wordt hersteld, zodat de natuurlijke ontgifting het opnieuw kan overnemen. De stoelgang wordt terug properder en normaal.

De buik wordt strakker, het gezicht mooier (minder spikkels en mee-eters), je slaapt beter en je goede humeur neemt toe.

Stap 3 : licht gevoel

Na ongeveer een maand wordt het lichaam niet meer beïnvloed door het gif in de darmen. De lichaamsfuncties en de activiteit van de cellen worden terug “normaal”, de functie van de inwendige organen wordt versterkt, evenals het afweersysteem.

Gezonder vermageren

Wetenschappelijke studies hebben uitgewezen dat te snel vermageren (crash dieet) niet gezond is voor het lichaam, want dit leidt tot schommelingen in de hormoonspiegel.

Share laat je op een natuurlijke manier vermageren, op een aanvaardbaar ritme:

  • ontgifting van de darmen
  • makkelijke stoelgang
  • verminderde vetvorming
  • bevorderen metabolisme

Daarnaast zijn voldoende beweging en een gebalanceerde voeding eveneens belangrijk

Overige toepassingen

Waar kunt u Share ook voor gebruiken?

  • verwijderen van acné en spikkels
  • hyperglycemie, hyperlipidemie, hypertensie en jicht
  • een lichte vorm van suikerziekte
  • bij hoge bloedsuikerspiegel

Wilt u meer informatie over share fruit, vul onderstaand formulier in

 

Ingrediënten

Share bevat enkel biologische pruimen, bewerkt met een kruidenformule, welke uitsluitend natuurlijke planten extracten bevat.

groene pruim

Ma Daicha

Yu Li Ren

Casia obtusifolia

Moerbeiblad poeder

Natuurlijk caroteen

Dit is een demo-winkel voor testdoeleinden — bestellingen zullen niet worden uitgeleverd. Sluiten

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over onze producten

Nieuwsbrief

Je hebt je succesvol ingeschreven